Dtrax

 
 
 
 

Inmarsat

Inmarsat the leader in global Satcom solutions, commissioned Dtrax Design to provide test fit and final design of an 18000sqft space to a 3 storey warehouse cum office building.

On the ground floor is the reception area, logistic office, training and maintenance facilities, while the level 3 accommodates the corporate team.

The project aimed to make the most of the natural light by doing away with rooms for executives thus ensuring a communicative, positive working atmosphere that is flooded with daylight.

Glass makes up most of the interior providing transparency and lightness, the dominating quality that transform the office into a lively focus of movement and communication.

The main reception has been defined by the grey texture tile flooring with back lited frosted glass panel on the wall. Colour fabric panels to the meeting room's wall and workstation panels which are the colour palette from the company's corporate identity conveys lively and stability of the structure.

Simplicity has been the guiding principle for the design of this project thus creates a welcoming and calm atmosphere workspace.